Confecții metalice

HomeConfecții metalice
Specializați în execuția de profile metalice din tablă, oțel, aluminiu sau inox. Prelucrăm metalul prin îndoire la presă obținând diverse tipuri de profile metalice, conform solicitărilor beneficiarilor. Dimensiunile fiecărui profil sunt personalizate pentru fiecare construcție în parte. Ele se stabilesc și se execută în funcție de proiect, de măsurătorile efectuate pe șantier, în colaborare cu arhitecții noștri. Calitatea foarte bună a produselor noastre se bazează pe respectarea tuturor paşilor care duc la realizarea produsului. Întregul „proces” al calităţii începe cu oţelul folosit ca materie primă şi se termină după livrarea produsului finit către beneficiarii noştri.

Executăm la comandă diverse tipuri de profile din tablă care se pot utiliza în cele mai variate forme și domenii, începând cu industia de publicitate, aplicații arhitecturale de interior, design interior, placări cu efect estetic contemporan, casete luminoase, casete pentru plafoane suspendate, balustrade pentru interior și exterior, parapeți pentru balcoane, industria mobilei, etc.

Tabla zincată este un produs des întâlnit pe piața din România și reprezintă o alegere excelentă atunci când sunt necesare costuri reduse și rezistență relativ ridicată.

Tabla zincată este o tablă din oțel care a fost galvanizată pentru a prevenii coroziunea. Tabla este acoperită cu un strat de zinc pe ambele părți, acoperirea se exprima în grame de zinc aplicate pe un metru pătrat de produs.

Cu cât este mai gros stratul de zinc aplicat, cu atât crește rezistența la coroziune. Dar în cazul unei cantități identice de zincare, mediul este cel mai important factor de coroziune. Rata de rezistență a stratului de zinc este mai scăzută în zonele industrializate, fața de regiunile rurale unde aerul este mai puțin poluat. În plus, durata de viață a tablei zincate este de 5-10 ori mai mare când este folosită în mediul interior, față de cel exterior.

Tabla din aluminiu este utilizată în industria auto, dar și pentru podele și suprafețe plane, rampe de acces pentru autovehicule, în industria publicitară, cât și pentru fabricarea cutiilor destinate uneltelor. Totodata este utlizat pentru decorațiuni de trepte și scări, construcții civile și industriale, fabricarea cutiilor pentru aparatură sensibilă, amenajări interioare și exterioare, dar și schele pentru construcții.

Tabla decapată este obținută prin laminare la rece. Oțelul este rulat și presat succesiv prin role, pentru subțiere, la o temperatură sub cea de recristalizare, până la obținerea grosimii dorite. Prin laminarea la rece, se reduce grosimea materialului lucrat și se ating toleranțe de grosime mai stricte decât prin laminarea la cald.

Tabla laminată la rece are excelente proprietăți electromagnetice, de formabilitate și sudabilitate. Prezintă o calitate superioară a suprafeței și precizie dimensională. Este pretabilă pentru fabricarea diverselor produse prin indoire și presare. Disponibilă într-o varietate de mărimi, cu caracteristici utile într-o gamă largă de aplicații.

Tabla laminată la rece poate fi vopsită sau zincată. Inainte a fi supusă acestui proces tabla trebuie curațată, cu grijă, cu ajutorul unui solvent sau cu o soluție alcalină.Pentru a preveni ruginirea tabla laminată la rece poate avea o peliculă uleioasă, care însă se îndepartează ușor.

Tabla neagră laminată la cald este fabricată pentru a respecta standardele internaționale și o gamă largă de cerințe ale pieței, cum ar fi formarea, îndoirea, ambutisarea, tăierea cu laser și sudarea.

Tabla striată din oțel este utilizată în special pentru execuția de scări și căi de acces, în zonele cu pericol de alunecare, datorită texturii proeminente pe care o are.

Radu Comerț Construcții pune la dispoziție o varietate largă a produselor din tablă, asigurandu-vă calitatea la un standard înalt.

Pentru mai multe imagini