UTILAJE

Presa Servo-Hidraulica CNC AD-SERVO 30175 DURMA

Presa servo-hidraulică CNC AD-SERVO 30175 Durma reprezintă un echipament de ultimă generație, conceput pentru a oferi performanțe superioare și precizie în prelucrarea metalelor. Cu tehnologia sa servo-hidraulică avansată, această presă asigură o acționare precisă și rapidă, oferind rezultate de înaltă calitate. Cu o capacitate de încărcare maximă de 175 tone și o gamă largă de funcții automate și de programare, presa AD-SERVO 30175 Durma este soluția ideală pentru o varietate de aplicații industriale. Fiabilitatea, eficiența și versatilitatea fac din această presă un instrument indispensabil în industria prelucrării metalelor.

Maşina de indoit şi bordurat CNC200 – Marca Jorns

Mașina de îndoit și bordurat CNC200, produsă de marca Jorns, este un echipament de înaltă calitate, conceput pentru a oferi rezultate precise și eficiente în prelucrarea metalelor. Cu tehnologia sa CNC avansată, această mașină permite realizarea îndoirilor și bordurărilor complexe într-un mod automatizat și controlat. Cu o lățime de lucru de 200 mm și capacitatea de a lucra cu diferite grosimi de metale, mașina Jorns CNC200 este perfectă pentru aplicații industriale variate. 

Maşina de debitat cu laser VersyCNC SF3015H 30R

Mașina de debitat cu laser VersyCNC SF3015H 30R este un echipament de ultimă generație, special conceput pentru a realiza tăieri precise și rapide într-o varietate de materiale, inclusiv metale. Cu tehnologia sa avansată de laser, această mașină oferă performanțe superioare în ceea ce privește calitatea tăierilor, acuratețea și viteza de lucru. Cu o suprafață de lucru generoasă și capacitatea de a manipula plăci de dimensiuni mari, mașina VersyCNC SF3015H 30R este perfectă pentru proiecte industriale complexe. Cu funcții automate și opțiuni de programare avansate, această mașină oferă o soluție eficientă și fiabilă pentru tăierea materialelor

Linie de planare şi fasiat tabla- ALATNICA BAROVIC

Linia de îndreptare și fășiere a tablei ALATNICA BAROVIC reprezintă o soluție completă și eficientă pentru prelucrarea și finisarea tablei metalice. Cu tehnologia sa avansată, această linie permite îndreptarea precisă a tablelor deformate și fășierea marginilor, asigurând o suprafață netedă și uniformă. Echipată cu utilaje și role speciale, linia ALATNICA BAROVIC poate manipula table cu diferite grosimi și dimensiuni, oferind o flexibilitate maximă în aplicații industriale variate.