Confecții metalice


Realizăm prin producție proprie confecții metalice, cu o gamă largă de articole din sârmă de oțel, grilaje, containere, coşuri, rafturi, suporturi, accesorii pt. rafturi, etc. Suntem specializați în construcția de standuri metalice individuale și personalizate de bună calitate. Compania noastră furnizează o gama largă de standuri pentru afișarea produselor oferite spre vânzare.
Produsele noastre sunt realizate în mod unic pentru necesitățiile dumneavoastră. Avem capacitatea de a proiecta și produce standuri personalizate pentru a prezenta produsul și a reprezenta cu succes compania dumneavoastră. Avem experienta în crearea unor standuri personalizate ce ajută la eficientizarea organizării spațiului și a modului în care clienții vor vedea produsele. Furnizăm o gamă largă de standuri pentru afișarea produselor oferite spre vânzare cum ar fi: stand cu o singură față, stand rotativ pentru tejghea sau podea, stand pentru podea fix cu una sau două fațe, stand montabil pentru perete, șamd.

Cele mai populare piețe unde sunt folosite aceste standuri sunt: distribuitori de felicitări, produse de grădinărit, magazine de cadouri, companii bijuterii, companii de produse realizate home-made, standuri pentru: carți poștale, ambalaje cadouri, pliante, brelocuri, cărți, reviste, articole de papetărie, pixuri, accesorii auto, baterii, calendare, tricouri, căni, cadouri personaizate, bijuterii, ochelari de soare, jucării, fotografii, rame foto sau orice poate fi agățat, introdus într-un buzunar sau poate sta într-un raft.
Suntem axați pe oferirea unor servicii de calitate. Pentru realizarea standului dumneavoastră avem nevoie de informații despre tipul de produs ce urmează a fi afișat, dimensiunea produsului și a ambalajului său, numarul de ambalaje și tipuri de produs ce urmează a fi afișat – adică numarul de fețe ale standului, câte produse vreți a fi afișate pe fiecare față și detaliile fizice despre cum doriți să fie realizat standul. Pentru a realiza prototipul și a primi o estimare de preț vă rugăm să ne contactați folosind metodele din formularul de contact.
Standul dumneavoastră ar trebui sa fie inventiv și original la fel ca produsul, ar trebui să susțină brand-ul și să nu distragă atenția de la el. Indiferent de cerințele dumneavoastră, putem crea un stand personalizat care va atrage clienți către produs. Nu este de mirare faptul că un stand personalizat va atrage mai multă atenție. Acest lucru se va reflecta pozitiv asupra vânzărilor. Radu Comerț Construcții vă poate oferi servicii complete, folosind materiale de cea mai înaltă calitate pentru realizarea sistemelor de afișare tip stand metalic.

Tipuri de mobilier metalic :

Coș metalic
Containere
Stand metalic
Rafturi modulare
Cârlige expunere

Pentru mai multe imagini